Thir – Vinný bar a penzion
Vinný bar Thir (poskytující také možnost ubytování) je ojedinělým konceptem kombinující rukodělná vína a pokrmy připravené z lokálních surovin. O výběr vín se stará Honza Čulík a Vojtěch Morava. Kuchyni vládne Erik Holub, jehož vášeň a odevzdanost myšlence lokální kuchyně cítíte v každém pokrmu, který se objeví na vašem stole.
Jídla
Středobodem naší filosofie je využívat lokální zdroje a suroviny, k přípravě pokrmů. S našimi dodavateli jsme si utvořili přátelské vztahy a smysl našeho podnikání vidíme právě v podpoře místních zemědělců a malovýrobců.
Od čtvrtka do neděle nabízíme obědové menu složené z polévky, vegetariánského jídla, masové jídla a dezertu.
Večer u nás dostanete na výběr ze třech předkrmů, polévku a třech hlavních chodů. Toto menu se mění každý měsíc a je připraveno s pomocí kreativních kuchařů Tomáše Reisingera a Vojtěcha Kaláška.
Takto jednoduchý lístek nám umožňuje vařit z těch nejlepších a nejčerstvějších lokálních surovin.
Vína
Nabízíme přírodní, naturální a biodynamická vína převážně ze zemí Střední Evropy. Věříme ve spontánně kvašená vína, vyrobená bez zbytečných zásahů. Valná většina vín, s kterými pracujeme, není filtrována ani čiřena.
Typ podniku
- Restaurace
Typ kuchyně
- Mezinárodní
- Česká
- Maso z volného chovu
- Vhodné pro vegetariány
- Ryby
Denní doba
- Oběd
- Večeře
Jídelní specifika
- Lokální suroviny
Další filtry
- Zahrádka
- Platba kartou
- Otevřeno o víkendu
- Obědové menu
- Ubytování