Restaurace Spojka Karlín
„Zdraví je pro nás důležité, a tak přemýšlíme nad tím, co jíme. Chceme, aby jídlo na talíři dávalo smysl. Vytváříme nové chutě z netradičních surovin. Přesvědčte se sami, že to jde i jinak. Spojujeme u jednoho stolu všechny, kteří chtějí jíst dobře. Bez předsudků a bez ohledu na to, jestli se jedná o vegana, vegetariána, nebo milovníka masa.“
Veškerá jídla, která jsou v restauraci servírována jsou připravována od základu a za použití čerstvých surovin. Kuchaři mají vlastní zahrádky, na kterých pěstují zeleninu, klíčky a bylinky. Vyrábí se zde i zero waste marmelády, kombucha a zázvorové pivo.
Maso pochází z BioParku, do kterého je zapojeno několik desítek českých ekofarem z podhorských oblastí.
V restauraci můžete ochutnat také ručně vyrobené pečivo jako jsou chleby, bagely, muffiny i dezerty bez lepku, bez cukru.
Aktuální menu najdete zde.
Typ podniku
- Restaurace
Typ kuchyně
- Maso z volného chovu
- Bio
- Vhodné pro vegetariány
- Vhodné pro vegany
- Bez lepku
- Saláty
Denní doba
- Snídaně
- Oběd
- Svačina
- Večeře
Jídelní specifika
- Lokální suroviny
- Bio maso
- Ovoce a zelenina bez chemie
- Bez lepku
- Bez laktózy
- Bez rafinovaných cukrů
Další filtry
- Otevřeno o víkendu
- Obědové menu